24 Şubat 2013 Pazar

A Werewolf Boy





Uzun süredir yazı yazamıyorum malum sınavlar, bütler, tatil derken her şey yarım kaldı. ^^ Kaç zamandır beklediğim, izlemek için müthiş bir heyecan duyduğum Song Joong Ki'nin, A Werewolf Boy filmi sonunda alt yazılı olarak internete eklenmiş. Aylardır ha geldi, ha gelecek diye beklediğim film sonunda geldi. Tatilimin sonun gününü de güzelleştirdi diyebilirim. :)

Sözü fazla uzatmadan filme geçelim. Konusu kısaca bir kızın uzak bir yerde olan bir evde bir kurt adam bulması ve ona aşık olmasını konu alıyor. Song Joong Ki bu filmde bir kurt adamı canlandırıyor. Hiç Koreliden kurt adam olur mu? demeyin. :) Filmin ilk fragmanını izlediğimde biraz garipsesem de bu olayı, sonrasında filmi müthiş bir merakla izlemek istedim. Bizim hep Amerikan yapımlarında gördüğümüz bir konu aslında 'Kurt Adam' ama Koreliler de bu konuyu çok güzel bir şekilde işlemişler. Bu yüzden tüm yapım ekibini kutlamak gerek. Hem filmin görselliği, hem konun akıcılığı, hem de oyuncuların performansı bol bol övgü aldı benden. Konuyu yine dağıttım sanırsam neyse.. Bizim Joong Ki bu filmde harika bir oyunculuk sergilemiş. Film boyunca hiç konuşmadan sadece mimikleri ve hareketleriyle bütün duyguları izleyiciye geçirebilen yetenekli bir oyuncu olduğunu bize bir kez daha göstermiş oldu. Diğer oyuncularda tabi ki harika bir performans sergilemişler. ^^ Joong Ki'nin sıkı bir takipçisi olduğumdan onu öve öve bitiremem, sonuçta bu filmi çok uzun zamandır bekliyorum. :) Eğer biraz daha yazarsam filmi olduğu gibi anlatabilirim. İzlememiş ya da izleyecek olanlara spoiler vermek istemiyorum. Herkes izlemeli bu filmi. Bazen gülüp, bazeni korkup, bazen de hüzünlendiren farklı bir film..

Film hakkında kısa bilgiler!

- Film vizyonda kaldığı süre boyunca 7 milyon izleyici sayısına ulaştı. 
- Film The Thieves ve Masquerade gibi gişe rekoru kıran filmlerden sonra bilet satışlarında 3. sırada yer aldı. Aynı zamanda 2012 yılının en çok satan 4. filmi oldu.
-  4.12 milyon dolarlık gişe hasılatına sahip. Bu yüzden Kore'de tüm zamanların en başarılı melodram filmi olarak kabul gördü.
- Dünya prömiyeri 2012 Toronto film festivalinde 'Çağdaş Dünya Sineması' bölümünde yapıldı.

Filmden kareler;








Bu sahneden sonra göz yaşlarım sel olup aktı. T_T




1 yorum: